Menyang kontèn

Giripurwa, Wanagiri, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Giripurwa
Kalurahan
Giripurwa kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Giripurwa
Giripurwa
Giripurwa kapernah ing Jawa Tengah
Giripurwa
Giripurwa
Giripurwa kapernah ing Indonesia
Giripurwa
Giripurwa
Koordhinat: 7°48′41″S 110°55′26″E / 7.811444°S 110.9238397°E / -7.811444; 110.9238397Koordhinat: 7°48′41″S 110°55′26″E / 7.811444°S 110.9238397°E / -7.811444; 110.9238397
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanWanagiri
Kodhe laladan
administrasi
33.12.12.1006

Giripurwa (Carakan: ꦏꦭꦸꦫꦲꦤ꧀ꦒꦶꦫꦶꦶꦶꦶꦶꦶꦶꦥꦹꦂꦮ) iku kalurahan ing Kacamatan Wanagiri, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.