Rengaspendhawa, Larangan, Brebes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rengaspendhawa
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBrebes
KacamatanLarangan
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Rengaspendhawa (cara Indonésia: Rengaspendawa) iku désa ing Kacamatan Larangan, Kabupatèn Brebes, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]