Larangan, Larangan, Brebes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Larangan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBrebes
KacamatanLarangan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Larangan iku salah siji désa / kalurahan ing Kecamatan Larangan, Kabupatèn Brebes, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]