Sitanggal, Larangan, Brebes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sitanggal
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBrebes
KacamatanLarangan
Pamaréntahan
 • Lurah désaKalurahan
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sitanggal iku désa ing Kecamatan Larangan, Kabupatèn Brebes, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]