Puma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Puma
Puma cat.jpg
Klasifikasi Ilmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Mamalia
Ordo: Karnivora
Famili: Felidae
Genus: Felis
Spesies: Felis concolor
Subspesies: puma
Jeneng Jinis
Felis concolor
Habitat puma.JPG
Habitat Puma

Puma urip ing saubenging Amerika Tengah karo Amerika Latin. Puma urip ing gunung lan uga diarani Felis concolor ing basa Latin. Puma luwih cedhak karo macan tinimbang karo singa. Puma awaké ora patiya gedhé. Rupané kaya kucing sing gedhé.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Puma&oldid=1000409"