Pondhok, Ngadiraja, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pondhok
Désa
Pondhok kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Pondhok
Pondhok
Pondhok kapernah ing Jawa Tengah
Pondhok
Pondhok
Pondhok kapernah ing Indonésia
Pondhok
Pondhok
Koordhinat: 7°50′31″S 110°58′50″E / 7.8418716°S 110.9804684°E / -7.8418716; 110.9804684Koordhinat: 7°50′31″S 110°58′50″E / 7.8418716°S 110.9804684°E / -7.8418716; 110.9804684
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanNgadiraja

Pondhok iku désa ing Kacamatan Ngadiraja, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)