Kerja Kidul, Ngadiraja, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kerja Kidul
Désa
Kerja Kidul kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Kerja Kidul
Kerja Kidul
Kerja Kidul kapernah ing Jawa Tengah
Kerja Kidul
Kerja Kidul
Kerja Kidul kapernah ing Indonésia
Kerja Kidul
Kerja Kidul
Koordhinat: 7°50′59″S 111°01′41″E / 7.8496579°S 111.0281571°E / -7.8496579; 111.0281571Koordhinat: 7°50′59″S 111°01′41″E / 7.8496579°S 111.0281571°E / -7.8496579; 111.0281571
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanNgadiraja
Kodhe laladan
administrasi
33.12.13.2002

Kerja Kidul iku désa ing Kacamatan Ngadiraja, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)