Kasihan, Ngadiraja, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kasihan
Kalurahan
Kasihan kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Kasihan
Kasihan
Kasihan kapernah ing Jawa Tengah
Kasihan
Kasihan
Kasihan kapernah ing Indonésia
Kasihan
Kasihan
Koordhinat: 7°46′35″S 111°00′26″E / 7.7763778°S 111.0072931°E / -7.7763778; 111.0072931Koordhinat: 7°46′35″S 111°00′26″E / 7.7763778°S 111.0072931°E / -7.7763778; 111.0072931
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanNgadiraja
Kodhe laladan
administrasi
33.12.13.1010

Kasihan iku kalurahan ing Kacamatan Ngadiraja, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)