Gedhong, Ngadiraja, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhong
Désa
Gedhong kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Gedhong
Gedhong
Gedhong kapernah ing Jawa Tengah
Gedhong
Gedhong
Gedhong kapernah ing Indonésia
Gedhong
Gedhong
Koordhinat: 7°51′42″S 110°59′33″E / 7.8617814°S 110.9923904°E / -7.8617814; 110.9923904Koordhinat: 7°51′42″S 110°59′33″E / 7.8617814°S 110.9923904°E / -7.8617814; 110.9923904
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanNgadiraja

Gedhong iku désa ing Kacamatan Ngadiraja, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)