Mlakamanis Wétan, Ngadiraja, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mlakamanis Wétan
Désa
Mlakamanis Wétan kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Mlakamanis Wétan
Mlakamanis Wétan
Mlakamanis Wétan kapernah ing Jawa Tengah
Mlakamanis Wétan
Mlakamanis Wétan
Mlakamanis Wétan kapernah ing Indonésia
Mlakamanis Wétan
Mlakamanis Wétan
Koordhinat: 7°48′05″S 111°01′09″E / 7.8013955°S 111.0192154°E / -7.8013955; 111.0192154Koordhinat: 7°48′05″S 111°01′09″E / 7.8013955°S 111.0192154°E / -7.8013955; 111.0192154
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanNgadiraja
Kodhe laladan
administrasi
33.12.13.2008

Mlakamanis Wétan iku désa ing Kacamatan Ngadiraja, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)