Pastry panggang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Toaster Pastry
Strawberry-Pop-Tarts.jpg
JinisPastry[1]
AjanganDessert or Breakfast

Kue roti bakar minangka salah sawijining jinis roti panggang, lan panganan sing enak . Wujude persegi panjang lancip asring digawe saka bran beras, molase, glepung, sirup, lan shortening, sing ing sisih siji biasane duwe lapisan es sing wis dikeringake nganggo pati . Isine isi cairan legi sing legi, asring dijaga buah utawa bahan rasa liyane kayata coklat utawa kayu manis . Bisa dipanaskan ing roti panggang utawa oven sadurunge dipangan, nanging ora dibutuhake; iku bisa dipangan "mentah", amarga wis disiyapake nalika proses ana ing pabrik.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Grasso, Samantha. "Are Poptarts Ravioli?". The Daily Dot. Dibukak ing 15 January 2020.