Tètès

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Blackstrap molasses.

Tètès utawa molasses iku prodhuk sisa prosès nalika gawé gula saka tebu utawa gula bit. Tembung molasses asal saka Basa Portugis melaço, sing dijupuk saka mel, tembung Latin sing tegesé "madu".[1] Kualitas molasses gumantung marang tuwa enomé tebu utawa bit, cacahing gula sing diprosès, lan cara pamrosèsané.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Molasses" ing Dictionary.com


Pranala njaba[besut | besut sumber]

[[:Molasses