Tètès

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Blackstrap molasses.

Tètès utawa molasses iku prodhuk sisa prosès nalika gawé gula saka tebu utawa gula bit. Tembung molasses asal saka Basa Portugis melaço, sing dijupuk saka mel, tembung Latin sing maknané "madu".[1] Kualitas molasses gumantung marang tuwa enomé tebu utawa bit, cacahing gula sing diprosès, lan cara pamrosèsané.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Molasses" ing Dictionary.com

Pranala njaba[besut | besut sumber]

[[:Molasses

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tètès&oldid=1102327"