Paranggupita, Paranggupita, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paranggupita
Désa
Paranggupita kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Paranggupita
Paranggupita
Paranggupita kapernah ing Jawa Tengah
Paranggupita
Paranggupita
Paranggupita kapernah ing Indonésia
Paranggupita
Paranggupita
Koordhinat: 8°10′19″S 110°52′02″E / 8.1720298°S 110.8672131°E / -8.1720298; 110.8672131Koordhinat: 8°10′19″S 110°52′02″E / 8.1720298°S 110.8672131°E / -8.1720298; 110.8672131
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanParanggupita
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Paranggupita iku désa ing Kacamatan Paranggupita, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)