Songbledhèg, Paranggupita, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Songbledhèg
Désa
Songbledhèg kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Songbledhèg
Songbledhèg
Songbledhèg kapernah ing Jawa Tengah
Songbledhèg
Songbledhèg
Songbledhèg kapernah ing Indonésia
Songbledhèg
Songbledhèg
Koordhinat: 8°08′54″S 110°49′32″E / 8.1484638°S 110.8254896°E / -8.1484638; 110.8254896Koordhinat: 8°08′54″S 110°49′32″E / 8.1484638°S 110.8254896°E / -8.1484638; 110.8254896
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanParanggupita
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Songbledhèg iku désa ing Kacamatan Paranggupita, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)