Gudhangharja, Paranggupita, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gudhangharja
Désa
Gudhangharja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Gudhangharja
Gudhangharja
Gudhangharja kapernah ing Jawa Tengah
Gudhangharja
Gudhangharja
Gudhangharja kapernah ing Indonésia
Gudhangharja
Gudhangharja
Koordhinat: 8°11′24″S 110°52′13″E / 8.1899318°S 110.8701934°E / -8.1899318; 110.8701934Koordhinat: 8°11′24″S 110°52′13″E / 8.1899318°S 110.8701934°E / -8.1899318; 110.8701934
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanParanggupita
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Gudhangharja iku désa ing Kacamatan Paranggupita, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)