Johunut, Paranggupita, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Johunut
Désa
Johunut kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Johunut
Johunut
Johunut kapernah ing Jawa Tengah
Johunut
Johunut
Johunut kapernah ing Indonésia
Johunut
Johunut
Koordhinat: 8°08′10″S 110°51′41″E / 8.1362379°S 110.8612525°E / -8.1362379; 110.8612525Koordhinat: 8°08′10″S 110°51′41″E / 8.1362379°S 110.8612525°E / -8.1362379; 110.8612525
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanParanggupita
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Johunut iku désa ing Kacamatan Paranggupita, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)