Gendhayakan, Paranggupita, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gendhayakan
Désa
Gendhayakan kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Gendhayakan
Gendhayakan
Gendhayakan kapernah ing Jawa Tengah
Gendhayakan
Gendhayakan
Gendhayakan kapernah ing Indonésia
Gendhayakan
Gendhayakan
Koordhinat: 8°08′43″S 110°53′06″E / 8.1452783°S 110.8850949°E / -8.1452783; 110.8850949Koordhinat: 8°08′43″S 110°53′06″E / 8.1452783°S 110.8850949°E / -8.1452783; 110.8850949
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanParanggupita
Kodhe laladan
administrasi
33.12.24.2008

Gendhayakan iku désa ing Kacamatan Paranggupita, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)