Panganggo:Riyan andri s

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat https://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:Riyan_andri_s.

Yayasan Wikimedia
Riyan andri s
JenengRiyan Andri Saputra
LokasiKalianda
NegaraIndonésia
HobiWikipedia sepak bola
Kothak panganggo
Pribadi
Fairytale date.png
Panganggo iki wis kadhaptar ing Wikipedia abasa Jawi
5 taun lan 5 sasi
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Kelairan
Taurus.svgPanganggo iki nduwèni zodiak Taurus
Hobi
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-5Panganggé puniki kagungan kawruh profésional basa Jawi.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
ms-3Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang baik dalam Basa Melayu.
Cithakan:User th-2
ko-N이 사용자는 한국어모어입니다.
esEste usuario es hablante nativo de español.
zh-N該用戶的母語中文
该用户的母语中文
ar-2هذا المستخدم يفهم شيئاً من العربية.
ru-2Этот участник неплохо знает русский язык.