Panganggo:Naval Scene

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kothak panganggo
Logo Papat Limpad.jpg
Panganggo iki Panitia Papat Limpad 2011


Monas view from Gambir station.JPG Panganggo iki domisili ing Jakarta, Indonésia
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
id-N Pengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
bew Nyang maké nie bisa ngomong basa Betawi.
en-4 This user can contribute with a near-native level of English.
ms-3 Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang baik dalam Basa Melayu.
jv-2 Panganggé puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.
su-1 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dhasar.

Sugeng rawuh, tepangaken kula Naval Scene, wonten kaca panganggo kula ing Wikipedia Basa Indonesia.


Matur nuwun,
Naval Scene

Saiba senengé dadi krikil Kaya apa bungahé si watu cilik
Kluyuran dhéwé ing ratan gedhé
Ora perduli tandang gawé
Tanpa waswas bebaya teka
Klambiné deles soklat tuwa
Sing nglambèni wong sakdonya
Bisa mardhika kaya srengéngé
Sing tanpa bala bisa murub dhéwé
Nglakoni dhawuhé Gusti ing jagad gedhé

Kanthi sarana sing mung sepélé

(Emily Dickinson, 1830-1886,
How happy is the little stone',
dijarwaaké anonim)[1]


Logo Papat Limpad.jpg BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 08:48, 3 Juni 2011 (UTC)


Logo PL 2012.jpg BintangWiki Papat Limpad 2012
BintangWiki Papat Limpad 2012 dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad 2012 ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. ”Kaaturaken dhumateng Mas Naval Scene minangka Penasihat Proyek Papat Limpad 2012 lan lelabetanipun ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Pras pirembagan 13 Juni 2012 12.04 (UTC)


Tireless Contributor Barnstar.gif The Tireless Contributor Barnstar
The Tireless Contributor Barnstar dipunanugerahaken dhumateng panganggé ingkang kanthi boten kendhat ambangun lan maringi kontribusi seserepan ingkang aji sanget tumraping Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng! Ngaturaken The Tireless Contributor Barnstar WikiJv dhumateng Mas Naval Scene ingkang giat ambangun wiki Jv. Nunung Martina (nana) pirembagan 3 Agustus 2012 12.43 (UTC)