Pai krim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pai krim
Coconut cream pie.jpg
A slice of coconut cream pie topped with whipped cream and toasted coconut
Panggonan asalUnited States[butuh sitiran], Germany[butuh sitiran]
Woworan pokokPie crust, milk, cream, flour, sugar, eggs
Buku masakan: Pai krim  Médhia: Pai krim

Pie krim minangka salah sawijining olahan jinis pie sing diisi karo wadi utawa puding sing digawe saka susu, krim, gula, glepung gandum, lan endhog . [1] Kasedhiya ing macem-macem jinis, kalebu vanilla, lemon, jeruk, butter kacang, banana, klapa, lan coklat . Salah sawijining fitur sing paling apik yaiku krim krim topping. The custard Isi gegandhengan patissière creme, komponèn tombol Perancis roti lan tarts . Iki minangka kue siji-kerak, tegese kulit nutupi ngisor lan sisih nanging dudu sisih ndhuwur. Kerak bisa uga kulit pai standar sing digawe nganggo cookie hancur utawa kerupuk krupuk graham kanggo pai sing gurih.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. von Starkloff Rombauer, I.; Becker, M.R.; Becker, E. (2002). Joy of Cooking: All about pies & tarts. Joy of cooking all about series. Scribner. pp. 73–77. ISBN 978-0-7432-2518-2. Dibukak ing January 29, 2018.