Tart

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tart
Fruit tart 3.jpg
Mixed fruit tart
Woworan pokokPastry crust (usually shortcrust pastry)
VariasiSweet tarts, savoury tarts
Buku masakan: Tart  Médhia: Tart

Tart minangka olahan panggang sing isine ngiseni basis jajanan kanthi ndhuwur sing mbukak ora ditutupi jajanan. Kue biasane jajanan cekak ; ngiseni bisa uga legi utawa gurih, sanajan tart modern biasane adhedhasar woh-wohan, kadhang kala dijaga . Tartlet nuduhake tart miniatur; tuladhane yaiku tart endhog . Kategori "tart", " flan ", " quiche ", lan " pie " tumpang tindih, tanpa bentuke sing tajem.