Quiché

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Quiche
Quiche.jpg
Quiche
JinisSavoury
Panggonan asalFrance
Woworan pokokPastry case filled with egg and cheese, meat, seafood or vegetables
Buku masakan: Quiche  Médhia: Quiche

Quiche ( /ˈkʃ/ KEESH ) punika panganan Perancis tart dumadi saka jajanan ndhuwur kapenuhan gurih custard lan bagéyan keju, daging, laut utawa sayuran . Varian sing paling misuwur yaiku quiche Lorraine, sing kalebu lardon utawa daging babi. Quiche bisa digawe panas utawa adhem. Iki misuwur ing saindenging jagad.