Nyamikan halal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
HSP
Hspchips (cropped).jpg
A halal snack pack
Jeneng liyanéAB, Atomic Bomb, meat in a box, meat on chips, meat box, snack box, snack pack, kebab snack plate, mixed meat package, abortion, kebab box, Swan Hill meat container, Preso loser box, BananaCakePie Racing Division Meal of Choice, what’s a HSP
AjanganMain
Olah-olahan nasional gegayutanAustralia
Hawa ajanganHot
Woworan pokokDoner kebab, chips, sauces, and optionally cheese.
Buku masakan: HSP  Médhia: HSP

Paket cemilan halal minangka panganan panganan cepet, sing populer ing Australia, sing kalebu daging kebab sing disertifikasi kanthi halal (wedhus, pitik, utawa daging sapi) lan kripik . [1] Uga kalebu macem-macem jinis saos, biasane lombok, papak, lan barbecue . Yoghurt, keju, mrico jalapeño lan tabbouleh minangka tambahan umume. Paket cemilan biasane disedhiyakake ing wadhah styrofoam, lan wis diterangake minangka bahan panganan utama toko kebab ing Australia .

Sawetara menu restoran Australia nyebutake sajian kasebut minangka "camilan", "kotak cemilan", "piring campuran", utawa "HSP", tinimbang "paket cemilan halal". Jeneng sajian kasebut dipilih dening Kamus Macquarie minangka "Tembung Pilihan Rakyat taun iki" kanggo taun 2016. [2]

Paket cemilan halal sing disajikake ing piring keramik

Deleng uga[besut | besut sumber]

  • Karne asada - sajian panganan cepat saji biasane kalebu kentang goreng, carne asada, guacamole, krim asem lan keju
  • Kapsalon - sajian Walanda sing kalebu gorengan sing diiseni daging döner utawa shawarma, keju Gouda lebur, lan sayuran salad
  • Kothak munchy - masakan didol dening cepet-pangan lan takeaway restoran, utamané ing West saka Skotlandia wilayah lan Glasgow
  • Poutine - sajian Kanada sing disiapake kentang goreng lan keju keju sing diiseni kuah coklat muda
  • Kanthong bumbu - panganan panganan cepat saji sing populer ing Irlandia sing inspirasi saka masakan Asia

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Ewart, J.; O'Donnell, K. (2018). Reporting Islam: International best practice for journalists. Taylor & Francis. kc. pt202. ISBN 978-1-351-78051-3. Dibukak ing February 12, 2019.
  2. "Halal snack pack named people's choice word of 2016 by Macquarie Dictionary". The Age. February 1, 2017.