Shawarma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngolah saging kang disundhuk ing wesi
Shawarma ing piring

Shawarma ya iku ulah-ulahan saka tlatah Arab kang arupa daging panggang. Daging kang digunanaké umumé daging kalkun, pithik, wedhus lan liyané. Daging kasebut kang dilebokaké ing panggangan nganggo wesi dawa lan diputer suwéne sedina. Panganan iki kerep disandhingaké karo roti arab utawa prata lan duduh kari.