Norwegian Air Shuttle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nurwègenn Air Shuttle
IATA ICAO Kode panggil
DY NAX Nor Shuttle
Didegaké 1993
Hub Papan Anggegana Oslo, Gardermoen
Kutha fokus Papan Anggegana Bergen, Flesland
Papan Anggegana Stavanger, Sola
Papan Anggegana Warsaw Frederic Chopin
Aliansi ELFAA
Ukuran armada 22 plus 53 dalam pesanan
Kutha tujuan 75
Kantor pusat Fornebu, Nurwègen
Wong wigati Bjørn Kjos (CEO)
Situs web http://www.norwegian.no/

Norwegian Air Shuttle (Cithakan:Ose) iku sawijining maskapé pamaburan tarif asor Norwégia, kanti kantor ing Fornebu sak jabané Oslo lan basis mligi ana ing Papan Anggegana Oslo, Gardermoen. Norwegian Air Shuttle uga dijenengi Norwegian, kang ngendi wujud mèrek perusahaan. Maskapé iki ngoperasikaké penerbangan kanti rega endèk ing Skandinavia lan Éropah.[1]

Sajarah[besut | besut sumber]

Maskapé penerbangan iki diwangun déning Busy Bee Airservice nalika 1967. Antara 1972 lan 1983, jenengé berubah dadi Air Executive Norway lan Norwegian Air Shuttle nalika 1993, wiwit oeprasine nalika Januari 1993. Nalika September 2002, maskapé iki jikuk jeneng mèrek Norwegian kanggo fokus marang penerbangan kanti tarif endèk domestik.[1]

Norwegian Air Shuttle (NAS) diyasa nalika 1992 wektu bangkruté Busy Bee lan nerusaké penerbanga regional ing jaringan Braathens S.A.F.E ing Pasisir kulon Nurwègen, nglayani Bergen, Haugesund, Kristiansund, Molde, Stavanger dan Trondheim. Maskapé iki marisi 3 pesawat Fokker 50 saka Busy Bee, nanging ing akhiré uga éntuk 3 pesawat manèh.

Kontrak karo Braathens kadalu warsa nalika Oktober 2003, nalika pemilik anyar Braathens, SAS wiwit migunakaké armada Fokker 50-é kang dioperasikaké ing Nurwègen Utara dibawah mèrek SAS Commuter Norlink, kanggo mabur nalika rute ing Pasisir Kulon. Nanging sadurungé maskapé iki wiwit pira-pira penerbangan ing jaba Braathens, kalebu rute kontrak Braathens saka Stavanger marang Newcastle, uga penerbangan obligasi publik saka Bodø lan Tromsø marang Andøya, kang ngedi dhèwèké beroperasi nganti 1 Januari 2003.[butuh sitiran]

Awit 1 September 2002, maskapé iki diganti mèreké minangka Norwegian lan wiwit penerbangan domestik kanti tarif endèk kanti 6 Boeing 737-300, nalika rute Oslo-Bergen, Oslo-Trondheim, Oslo-Tromsø lan seminggu sabanjuré nalika rute Oslo-Stavanger. Kanggo pira-pira wulan pertama, Norwegian kudu nyewa 3 pesawat. awit iku, Norwegian tumuwuh rikat kanti total 55 kutha tujuan lan 84 rute.

Penerbangan[besut | besut sumber]

Saham dhèwèké mapan ing pira-pira rute kang béda, tetapi Oslo-Trondheim lan Oslo-Bergen duwé saham paling dhuwur ing 2005 kanti 37%.

Maskapé iki duwé perjanjian pertukaran kodhe karo FlyNordic nalika rute Oslo-Stockholm, kanti Rossiya nalika rute Oslo-St. Petersburg, lan karo Sterling nalika rute Oslo-Copenhagen, Oslo-Nice, Oslo-Prague lan lliyané.

Norwegian ora duwé layanan penanganan pribadi. Amung perawatan cilik kang dilakokaké déning karyawan. perawatan gedhé lan mesin dipanggoanké ing tender mau. Maskapé iki wujud anggota European Low Fares Airline Association (ELFAA).

Rute Anyar[besut | besut sumber]

  • Oslo-Istanbul [musiman]
  • Bergen-Alicante [musiman]
  • Trondheim-Alicante [musiman]
  • Stavanger-Alicante [musiman]
  • Oslo-Moscow-Domodedovo
  • Munich-Warsaw [28 Oktober 2007]
  • Oslo-London-Gatwick [28 Oktober 2007]
  • Oslo-Tenerife [28 Oktober 2007]
  • Oslo-Szczecin [30 Oktober 2007]
  • Oslo-Las Palmas [31 Oktober 2007]
  • Stavanger-Warsaw [31 Oktober 2007]
  • Salzburg-Warsaw [29 Dhésèmber 2007]
  • Marrakech-Papan Anggegana Internasional Menara [November 2007]

Armada[besut | besut sumber]

Norwegian Boeing 737-300 LN-KKP Kirsten Flagstad

nalika Dhésèmber 2006, armada Norwegian Air Shuttle nyakup 23 Boeing 737-300[2]. kabèh pesawat duwé 148 kursi sajeroning sak kelas. Kabèh kajaba rong pesawat wujud sewan. Livery pesawat warnané putih kanti irung abang. Pira-pira pesawat duwé gambar wong Nurwègen kaloka ing buntuté.

Pesawat Registrasi Gambar Ekor
Boeing 737-300 LN-KKB Livery putih
LN-KKC
LN-KKD
LN-KKF Fridtjof Nansen
LN-KKG Gidsken Jakobsen
LN-KKH Otto Sverdrup
LN-KKI Tidak ada (sebelumnya Helge Ingstad)
LN-KKJ Sonja Henie
LN-KKL Roald Amundsen
LN-KKM Thor Heyerdal
LN-KKN Sigrid Undset
LN-KKO Henrik Ibsen
LN-KKP Tidak ada (sebelumnya Kirsten Flagstad)
LN-KKQ Alf Prøysen
LN-KKR
LN-KKS Edvard Munch
LN-KKT Promosi sendiri
LN-KKU
LN-KKV Niels Henrik Abel
LN-KKW
LN-KKX Iklan logo mesin kanggo Network Norway
LN-KKY Logo mesin ACTA
LN-KKZ Iklan logo mesin kanggo perusahaan asuransi Silver

Sak suwiné mangsa semi lan mangsa panas 2007, 2 McDonnell Douglas MD-80 bakal disewa saka Dubrovnik Airline lan FlyNordic

Nalika 30 Agustus 2007, Norwegian memesan 42 pesawat Boeing 737-800 kanti opsi 42 pesawat, salah sijiné pesanan regané $3.1 miliar[3]. Pesawat bakal mlebu armadané antarané 2009 lan 2014, kira-kira 10 pesawat tiap taun.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b "Directory: World Airlines". Flight International. 2007-04-10. k. 57. 
  2. Norwegian's fleet
  3. Reuters: Norwegian Air places $3.1 bln Boeing order


Cithakan:ELFAA

Pranala njaba[besut | besut sumber]