Kristiansund

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kristiansund
Désa ing Nurwègen
Nagara  Norway
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)

Kristiansund punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen. Tlatah Kristiansand misuwur minangka plabuhan ing mangsa panas, kanthi griya-griya awarni pethak, lan pasisir ingkang awujud séla[1][2].

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]