Nangsri, Manisrengga, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nangsri
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNangsri
Nangsri kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Nangsri
Nangsri
Nangsri kapernah ing Jawa Tengah
Nangsri
Nangsri
Nangsri kapernah ing Indonésia
Nangsri
Nangsri
Koordhinat: 7°42′24″S 110°30′43″E / 7.7068°S 110.51197°E / -7.7068; 110.51197Koordhinat: 7°42′24″S 110°30′43″E / 7.7068°S 110.51197°E / -7.7068; 110.51197
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanManisrengga
Kodhe laladan
administrasi
33.10.09.2001

Nangsri iku désa ing Kacamatan Manisrengga, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)