Kecemèn, Manisrengga, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kecemèn
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKecemen
Kecemèn kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kecemèn
Kecemèn
Kecemèn kapernah ing Jawa Tengah
Kecemèn
Kecemèn
Kecemèn kapernah ing Indonésia
Kecemèn
Kecemèn
Koordhinat: 7°40′47″S 110°30′21″E / 7.67959°S 110.50594°E / -7.67959; 110.50594Koordhinat: 7°40′47″S 110°30′21″E / 7.67959°S 110.50594°E / -7.67959; 110.50594
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanManisrengga
Kodhe laladan
administrasi
33.10.09.2007

Kecemèn iku désa ing Kacamatan Manisrengga, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)