Kranggan, Manisrengga, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kranggan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKranggan
Kranggan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kranggan
Kranggan
Kranggan kapernah ing Jawa Tengah
Kranggan
Kranggan
Kranggan kapernah ing Indonésia
Kranggan
Kranggan
Koordhinat: 7°41′59″S 110°29′14″E / 7.69986°S 110.48718°E / -7.69986; 110.48718Koordhinat: 7°41′59″S 110°29′14″E / 7.69986°S 110.48718°E / -7.69986; 110.48718
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanManisrengga
Kodhe laladan
administrasi
33.10.09.2013

Kranggan iku désa ing Kacamatan Manisrengga, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)