Kepurun, Manisrengga, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kepurun
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKepurun
Kepurun kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kepurun
Kepurun
Kepurun kapernah ing Jawa Tengah
Kepurun
Kepurun
Kepurun kapernah ing Indonésia
Kepurun
Kepurun
Koordhinat: 7°39′47″S 110°28′44″E / 7.66319°S 110.479°E / -7.66319; 110.479Koordhinat: 7°39′47″S 110°28′44″E / 7.66319°S 110.479°E / -7.66319; 110.479
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanManisrengga
Kodhe laladan
administrasi
33.10.09.2016

Kepurun iku désa ing Kacamatan Manisrengga, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)