Muhammad bin Abu Bakar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Muhammad bin Abu Bakar (631–658) ya iku anaké Khalifah Islam pisanan, Abu Bakar lan Asma binti Umais. Nalika Abu Bakar séda, Asma binti Umais krama manèh karo Ali bin Abu Thalib, misanané Muhammad. Muhammad bin Abu Bakar lagi telung taun nalika kadadéan mau; panjenengané dadi anak angkaté Ali lan salah siji pandukung mligi.