Grabagan, Tuban: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn, kecamatan → kacamatan (2), Kecamatan → Kacamatan (4), kelurahan → kalurahan, Indonesia → Indonésia using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4263525 (translate me))
c (éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn, kecamatan → kacamatan (2), Kecamatan → Kacamatan (4), kelurahan → kalurahan, Indonesia → Indonésia using AWB)
{{kacamatan
{{kecamatan
|nama=Grabagan
|dati2=Kabupatèn
|luas=- km²
|penduduk=-
|kelurahankalurahan=-
|nama camat=-
|kepadatan=- jiwa/km²
|provinsi=Jawa Wétan
}}
'''Grabagan''' iku [[KecamatanKacamatan]] ing [[Kabupatèn Tuban]], [[Jawa Wétan]], [[IndonesiaIndonésia]].
 
==Désa/Kalurahan==
==Pranala jaba==
 
{{KabupatenKabupatèn Tuban }}
{{kecamatan-stub}}
{{Kabupaten Tuban }}
 
 
 
[[Kategori:Kabupatèn Tuban]]
[[Kategori:KecamatanKacamatan ing Kabupatèn Tuban]]
[[Kategori:KecamatanKacamatan ing Jawa Wétan]]
[[Kategori:KecamatanKacamatan ing Indonésia]]
[[Kategori:Grabagan, Tuban]]
 
 
{{kecamatankacamatan-stub}}
18.000

besutan

Menu navigasi