Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
←Mbatalaké revisi 863793 déning Alteaven (Dhiskusi)
(mengganti gambar aksara jawa dengan font lain)
(←Mbatalaké revisi 863793 déning Alteaven (Dhiskusi))
__NOTOC__
<div lang="jv-java"><center>[[image:Sugeng rawuh tuladha aturra-rawuh2.png|500px800px|ꦱꦸꦒꦼꦁ​ꦫꦮꦸꦃ​ꦮꦺꦴꦤ꧀ꦠꦼꦤ꧀​ꦲꦶꦁ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦢꦶꦪ​ꦲꦧꦱ​ꦗꦮꦶ]]</center>
 
 
<center>'''Sugeng Rawuh Wonten ing Wikipédia Abasa Jawi'''<center>
<br />
Naraguna anonim

Menu navigasi