Serangan téroris ing Paris (November 2015)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ing tanggal 13 November 2015, ana sawetara serangan téroris gedhèn ing arondisemèn kaping 10 lan kaping 11 Paris, Prancis,[1] mawa laporan awal manawa ana luwih saka 26 jiwa téwas.[2] Koran Britania The Guardian nglapuraké manawa 18 jiwa téwas, ananging ora dirinci.[3] Serangan iki kadadéan kurang luwih 10 sasi sawisé Serangan Charlie Hebdo.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Nossiter, Adam (13 November 2015). "Multiple Attacks Roil Paris; President Hollande Is Evacuated From Stadium". The New York Times. Dijupuk 2015-11-13. 
  2. ^ "Paris shootings: Casualties in city centre and explosion at Stade de France". BBC News Online. 13 November 2015. Dijupuk 13 November 2015. 
  3. ^ Rawlinson, Kevin (13 November 2015). "Fatal shootings and explosion reported in Paris – live". The Guardian. Dijupuk 13 November 2015.