GFDL

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Lisensi Dokumentasi Bebas GPL (GNU FDL) kang nganggo basa Inggris ya iku kang ngiket kanthi hukum. Terjemahan edisi basa Jawa iki dikarepaké bisa mbiantu pinuturan Basa Jawa luwih paham bab Lisensi Dokumentasi Bebas GPL (GNU FDL).'

Versi 1.2, November 2002

Hak Cipta (C) 2000,2001,2002 Free Software Foundation, Inc.
59 Temple Place, Suite 330, Boston, MA  02111-1307  USA
Sapa waé bébas nyalin lan nagkaraké salinan utuh lisensi dhokumèn iki, nanging ora kena ngowahi.

Tujuan lisensi iki sapisan, kanggo nggawé manual, buku pedoman, utawa dhokumèn bébas fungsional lan migunani, minangka jaminan bahwa sapa baé kanthi bébas bisa lan éntuk nyalin lan nyebaraké, kang wis nganggo owah-owahan utawa uga kang isih asli, kanthi komersil utawa non komersil. Kaping pindone, lisensi iki kanggo nglindhungi penulis lan penerbit saka owah-owahan tulisan kang kurang bertanggungjawab.

Pranala njaba[besut | besut sumber]