Parasurama: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
36 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
+{{gabungmenyang|Resi Ramabhargawa}}
(→‎cathetan Suku: ==cathetan Suku== (typo))
c (+{{gabungmenyang|Resi Ramabhargawa}})
{{gabungmenyang|Resi Ramabhargawa}}
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Parasurama.jpg|thumb|Parasurama Awatara]]
8.252

besutan

Menu navigasi