Zhao Ziyang: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: Perdana Menteri → Mahamantri (4)
(→‎top: ganti isi, replaced: kagem → kanggé)
(ganti isi, replaced: Perdana Menteri → Mahamantri (4))
 
|party=[[Partai Kuminis Tiongkok]]
|vicepresident=
|order=[[Perdana MenteriMahamantri Republik Rakyat Tiongkok]] ke-3
|term_start=Juni [[1983]]
|term_end=November [[1987]]
}}
 
'''Zhao Ziyang''' ([[Hanzi prasaja]]: 赵紫阳, [[Hanzi tradhisional]]: 趙紫陽, [[Hanyu Pinyin]]: Zhào Zǐyáng) ([[17 Oktober]] [[1919]]–[[17 Januari]] [[2005]]) ya iku sapriyantun [[pulitikus]] wonten ing [[Republik Rakyat Tiongkok]]. panjenenganipun ya iku mantan [[Perdana MenteriMahamantri Republik Rakyat Tiongkok]] saking [[1980]] ngantos [[1987]], ugi [[Sekretaris Jendral Partai Kuminis Tiongkok|Sekretaris Jendral]] [[Partai Kuminis Tiongkok]] saking [[1987]] ngantos [[1989]].
 
dados sapriyantun pejabat ngalenggahan inggil, panjenenganipun ya iku pangarsa reformasi ingkang nglampahi éwah-éwahan peken ingkang meningkatkan produksi kaliyan pesat ugi mangarsani langkah-langkah kanggé mempersingkat [[birokrasi]] ingkang lema ugi nempuhi [[korupsi]].
|-
|Width="30%" align="center"|Didahului:<br />'''[[Hua Guofeng]]'''
|Width="40%" align="center"|'''[[Perdana MenteriMahamantri Republik Rakyat Tiongkok]]'''<br />1980–1987
|Width="30%" align="center"|Digantikan:<br />'''[[Li Peng]]'''
|-
[[Kategori:Pati 2005]]
[[Kategori:Marga Zhao]]
[[Kategori:Perdana MenteriMahamantri Republik Rakyat Tiongkok]]
[[Kategori:Artikel Wiki Mrebawani]]
352.737

besutan

Menu navigasi