Eksekutif: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ngleksanakaké → nindakaké, sacara → kanthi
(→‎top: éjaan, replaced: eksekutif → èksekutif)
(→‎top: éjaan, replaced: ngleksanakaké → nindakaké, sacara → kanthi)
{{pulitik}}
'''Eksekutif''' iku cabang kakuwasan uatawa [[pamaréntahan]] sing kajibah ngleksanakakénindakaké, utawa ''nglakokaké'' [[hukum]]. Figur paling senior sacarakanthi ''[[de facto]]'' sajeroning sawijining èksekutif ya iku [[kepala pamaréntahan]]. Eksekutif bisa ngrujuk marang '''administrasi''', sajeroning [[sistem presidensiil]], utawa minangka '''pamaréntah''', sajeroning [[sistem parlementer]].
 
=== Sistem pamaréntahan ===
352.737

besutan

Menu navigasi