Zhao Ziyang: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
31 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
c (yaiku -> ya iku using AWB)
c (→‎Sedonipun Zhao: ganti using AWB)
 
{{pemimpin RRT}}
 
{{lifetime|1919|2005|}}
 
{{DEFAULTSORT:Ziyang, Zhao}}
[[Kategori:Kalairan 1919]]
[[Kategori:Kapatèn 2005]]
[[Kategori:Marga Zhao]]
[[Kategori:Perdana Menteri Republik Rakyat Tiongkok]]
352.737

besutan

Menu navigasi