5 Desember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

5 Desember punika, dinten ingkang kaping 339 utawi 340 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 5 Desember ing Wikimedia Commons.
4 Desember5 Desember6 Desember
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=5_Desember&oldid=817166"