Michal Kadlec

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Michal Kadlec
Michal Kadlec.jpg
Kadlec playing for Leverkusen in 2011.
Katerangan priangga
Tanggal lair (1984-12-13) 13 Dhésèmber 1984 (umur 33)
Papan lair Vyškov, Cékoslowakia
Dhuwur 1,85 mèter
Posisi main Bèk
Katerangan klub
Tim saiki
Bayer Leverkusen
Angka 24
Karir nom
1991–1993 SV Alsenborn
1993–1998 1. FC Kaiserslautern
1998–2001 1. FC Slovácko
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2005 1. FC Slovácko 34 (1)
2005–2008 Sparta Prague 95 (7)
2008– Bayer Leverkusen 103 (7)
Tim nasional
2002 Czech Republic U18 7 (0)
2002–2003 Czech Republic U19 10 (0)
2004–2007 Timnas Céko U21 26 (1)
2007– Céko 37 (8)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:39, 19 February 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16:09, 16 June 2012 (UTC)

Michal Kadlec (lair tanggal 13 Dhésèmber 1984 ing Vyškov) iku sawijining juru main bal-balan Céko. Posisiné ya iku bèk tengah kanggo Bayer Leverkusen. Bapakné Miroslav iku uga juru main bal-balan. Lan dhèwèké manten juru main bal-balan Cékoslowakia sing tau main ing Bundesliga Jerman kanggo wolung taun. Mulané Michal nalika isih cilik manggon ing Jerman.