Marek Suchý

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Marek Suchý
Marek Suchý IMG 2915.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Marek Suchý
Tanggal lair (1988-03-29) 29 Maret 1988 (umur 31)
Dhuwur 1,86 mèter
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
FC Spartak Moskwa
Angka 17
Karir nom
1993–2005 Slavia Praha
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2010 Slavia Praha 110 (1)
2010– FC Spartak Moskwa 57 (4)
Tim nasional
2006–2007 Czech Republic U20 10 (0)
2007–2010 Czech Republic U21 15 (0)
2010– Céko 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:51, 13 May 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 3 September 2011

Marek Suchý (lair tanggal 29 Maret 1988) iku sawijining juru main bal-balan Céko. Posisiné ya iku bèg lan dhèwèké main kanggo klub Rusia FC Spartak Moskwa.