Michal Bílek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Michal Bílek
Katerangan priangga
Jeneng dawa Michal Bílek
Dhuwur 1,77 mèter
Posisi main Glandhang tengah
Karir nom
1973–1982 Sparta Praha
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1982–1983 Sparta Praha 13 (0)
1984–1985 RH Cheb 50 (4)
1986–1990 Sparta Praha 135 (32)
1990–1992 Real Betis 59 (11)
1992–1993 Sparta Praha 28 (5)
1993–1996 Viktoria Žižkov 91 (20)
1996–1998 Sparta Praha 15 (1)
1998–2000 FK Teplice 76 (11)
Total 430 (74 )
Tim nasioanl
1987–1992 Cékoslowakia 32 (11)
1992–1995 Républik Céko 3 (0)
Tim dikemunah
2001 FK Teplice
2001–2002 Cartaginés
2002–2003 Timnas Céko U19
2003–2006 Chmel Blšany
2006 Viktoria Plzeň
2006–2008 Sparta Praha
2008–2009 Ružomberok
2009– Céko

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Michal Bílek (lair tanggal 13 April 1965 ing Praha) iku manten pamain bal-balan Céko lan Cékoslowakia. Posisiné ya iku glandhang tengah. Ing taun 2012 dhèwèké dadi palatihé tim nasional bal-balan Céko.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Michal_Bílek&oldid=1099923"