Tomáš Sivok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Tomáš Sivok
Tomáš Sivok- BJK.JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa Tomáš Sivok
Tanggal lair (1983-09-15) 15 Sèptèmber 1983 (umur 34)
Papan lair Pelhřimov, Cékoslowakia
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)
Posisi main Centre Back,
Defensive Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Beşiktaş
Angka 6
Karir nom
České Budějovice
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2000–2002 České Budějovice 31 (1)
2002–2003 Sparta Prague 25 (1)
2003 České Budějovice 33 (1)
2004–2006 Sparta Prague 70 (3)
2007–2008 Udinese 23 (1)
2008Sparta Prague (loan) 24 (1)
2008– Beşiktaş 98 (8)
Tim nasional
2002–2005 Czech Republic U21 14 (2)
2005– Céko 30 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 27 Mèi 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 18:46, 21 June 2012 (UTC)

Tomáš Sivok (lair tanggal 15 September 1983) iku sawijining juru main bal-balan Céko. Dhèwèké uga anggota Tim nasional bal-balan Céko lan mèlu main ing UEFA Euro 2008 lan2012.