Roman Hubník

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Roman Hubník
Hubnik.JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa Roman Hubník
Tanggal lair (1984-06-06) 6 Juni 1984 (umur 35)
Papan lair Vsetín, Cékoslovakia
Dhuwur 1,92 mèter
Posisi main Centre back
Katerangan klub
Tim saiki
Hertha BSC
Angka 4
Karir nom
1990–1996 TJ Halenkov
1996–1997 FC Vsetín
1997–1998 Tescoma Zlín
1998–2002 Sigma Olomouc
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2007 Sigma Olomouc 102 (4)
2007–2010 Moscow 9 (0)
2009Sparta Praha (disilihaké) 29 (5)
2010Hertha BSC (disilihaké) 7 (0)
2010– Hertha BSC 58 (5)
Tim nasional
1999–2000 Timnas Céko U15 5 (0)
2000–2001 Timnas Céko U16 12 (3)
2001 Timnas Céko U17 3 (0)
2001 Timnas Céko U18 3 (0)
2001–2003 Timnas Céko U19 17 (0)
2002–2003 Timnas Céko U20 7 (1)
2004–2007 Timnas Céko U21 23 (1)
2009– Céko 23 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 5 May 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 18:48, 8 June 2012 (UTC)

Roman Hubník (lair tanggal 6 Juni 1984 ing Vsetín, Zlín, Moravia) iku sawijining juru main bal-balan Céko. Saiki dhèwèké main ing Bundesliga Jerman kanggo klub Hertha BSC. Saduluré, Michal Hubník iku uga juru main bal-balan.