Tomáš Hübschman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tomáš Hübschman
Tomáš Hübschman1.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Tomáš Hübschman
Dhuwur 1,80 mèter
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Shakhtar Donetsk
Angka 3
Karir nom
1986–1998 Sparta Praha
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1999 Zlín 6 (0)
1999–2004 Sparta Praha 81 (0)
2000–2001Jablonec (disilih) 29 (0)
2004– Shakhtar Donetsk 146 (3)
Tim nasional
2001–2003 Timnas Céko U21 8 (0)
2001– Céko 46 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14 April 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16:12, 16 June 2012 (UTC)

Tomáš Hübschman (lair tanggal 4 September 1981) iku sawijining juru main bal-balan Céko. Dhèwèké tau main kanggo Shakhtar Donetsk. Posisiné ya iku dadi bèk. Tomáš Hübschman iku isih katurunan Jerman.