Jan Rezek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jan Rezek
Katerangan priangga
Tanggal lair (1982-05-05) 5 Mèi 1982 (umur 35)
Papan lair Teplice, Cékoslowakia
Dhuwur 1,80 mèter
Posisi main Striker / Winger
Katerangan klub
Tim saiki
Anorthosis Famagusta
Angka 17
Karir nom
1988–1995 TJ Sokol Březno
1995–1997 Dioss Chomutov
1997–2000 FK Teplice
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2003 FK Teplice 36 (3)
2002 FK Chomutov (loan) 13 (4)
2004–2005 Sparta Praha 17 (1)
2005–2006 Kuban Krasnodar 13 (0)
2006 FC Viktoria Plzeň 6 (2)
2006–2008 Sparta Praha 30 (3)
2008 Bohemians 1905 (loan) 10 (2)
2008–2011 FC Viktoria Plzeň 72 (17)
2011–2012 Anorthosis Famagusta (loan) 26 (7)
2012– Anorthosis Famagusta 0 (0)
Tim nasioanl
2003 Timnas Céko U21 2 (0)
2010– Tim nasional bal-balan Céko 16 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14 Mèi 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 20:03, 21 June 2012 (UTC)

Jan Rezek (lair tanggal 5 Mèi 1982 ing Teplice) iku sawijining pamain bal-balan Céko. Dhèwêké saiki main ing klub Anorthosis Famagusta lan Tim nasional bal-balan Céko.