Tomáš Necid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Tomáš Necid
Necid.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Tomáš Necid
Tanggal lair (1989-08-13) 13 Agustus 1989 (umur 29)
Papan lair Praha, Cékoslowakia
Dhuwur 1,90 mèter
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
PFC CSKA Moskwa
Angka 89
Karir nom
1994–1998 TJ Sokol Stodůlky
1998–2007 Slavia Praha
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007–2009 Slavia Praha 32 (13)
2008Jablonec (loan) 13 (5)
2009– CSKA Moskwa 71 (19)
Tim nasional
2004–2005 Céko U16 8 (7)
2005–2006 Céko U17 18 (11)
2006–2008 Céko U19 20 (14)
2008 Céko U21 1 (0)
2008– Céko 26 (7)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:06, 13 May 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 29 February 2012

Tomáš Necid (lair tanggal 13 Agustus 1989 ing Praha) iku sawijining juru main bal-balan Céko. Saiki dhèwèké main kanggo CSKA Moskwa. Dhèwèké uga mèlu dadi anggota skuat Céko ing UEFA Euro 2012.