Maria Ozawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Maria Ozawa
Dasdas Special AV Event by LonelyBob (Maria Ozawa crop).jpg
Tanggal lair: (1986-01-08) 8 Januari 1986 (umur 30)[1]
Papan lair: Hokkaidō, Jepang
Ukuran vital: 88(E)-58-86(cm)
35-23-34(inch)
Dhuwur: 162 m (531 ft 6.0 in)
Bobot: 48 kg
Werna mata: Soklat
Warna rambut: Ireng
Payudara asli: Ya
Golongan getih: A
Etnis: Jepang lan Kanada Prancis
Alias: Miyabi
Situs Resmi

Maria Ozawa (小澤マリア, Maria Ozawa), uga dikenal kanthi sesebutan Miyabi (みやび) (lair ing Hokkaidō, Jepang, 8 Januari 1986), iku bintang porno saka Jepang.

Urip lan Karir[besut | besut sumber]

Ozawa lair ing Hokkaidō, Jepang.[2] Ibune saka Jepang lan bapake saka Kanada, Prancis. Wiwit dhèwèké sekolah ing sekolah internasional, dhèwèké carita yèn dhèwèké luwih bisa basa Inggris tinimbang celathu nganggo basa Jepang.[3][4] Nalika isih sekolah, saben dinane Ozawa dolanan hockey, dhèwèké uga kerep dolan ing panggonan karaoke sawise bali sekolah. Dhèwèké carita yèn dhèwèké aktif sacara seksual nalika umure 13 taun, lan dhèwèké sinau "48 posisi seksual" saka buku kang tau dhèwèké tuku.

Nalika isih dadi mahasiswa, Ozawa katon ing TV Komersial Jepang (30 detik) kanggo DARS Chocolate karo rong anggota sakagrup pop Jepang KinKi Kids. Ing kana, dhèwèké mbagi coklat karo salah siji penyanyi nanging salah siji tangane gandhengan karo sing liyane. Ora kaya kanca-kancane kang dadi aktris porno, Ozawa ora dibina. Dhèwèké kenal donyane industri porno saka kancane kang tau main video porno. Dhèwèké mulai ing pemodhelan minangka Miyabi ing situs porno Shirouto-Teien.com nalika sasi Juni 2005, kang ngasilake pirang-pirang set foto lan video hardcore Gonzo cekak kang dibabarake ing CD-R lan format DVD-R.[5]

Ozawa banjur napakasmani S1 No 1 Style, studio video porno kang ngasilake pornografi hardcore entheng, Maria Ozawa tampil pisananane ing tanggal 7 Oktober 2005 kanthi videone New Face – Number One Style (新人xギリモザ ナンバーワンスタイル) kang diarahake déning Hideto Aki.[6] (新人xギリモザ ナンバーワンスタイル) directed by Hideto Aki.[7] Ozawa isih eling dhèwèké kamisosolen nalika gawé video porno pisanane, dhèwèké ora bisa ndeleng raine aktor lanange. Ing S1, dhèwèké katon ing siji video asli saben sasi nganti sasi Februari 2007. Dhèwèké melu ing pirang-pirang video kompilasi S1 kalebu entri parusahaan ing taun 2006 Pambuka video porno, kompetisi antarane studio video porno Jepang kanggo video paling laris. Video S1 Hyper – Barely There Mosaic (ハイパーギリギリモザイク), barengan Ozawa lan artis-artis video porno liyane Sora Aoi, Yua Aida, Yuma Asami, lan Honoka (katambah panampilan pendheke Rin Aoki), menangake nomer siji.[8][9]

Buku Foto[besut | besut sumber]

  • (Jepang) 小澤マリア1st.写真集 X・Star (Maria Ozawa's 1st Photobook – X・Star) – May 23, 2006, 彩文館出版 (ISBN 4-7756-0129-6)

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ Info box data from: "小澤マリア – Ozawa Maria (Profile)". 'Web I-dic'. Dijupuk 2007-08-30.  Pranala njaba ing |publisher= (pitulung)
  2. ^ (en)i-dic.dorachan.com 小澤マリア – Profil Maria Ozawa (kaundhuh tanggal 20 Agustus 2007)
  3. ^ (en)Welcome to Maria Ozawa's Room Video Idol Interview|accessdate=2008-01-23|publisher=[http://www.sweatpig.com/ Sweat Pig: Japanese Adult Video News
  4. ^ (Jepang)www.b-v.co.jp 小澤マリアの部屋へようこそ (kaundhuh tanggal 26 Novermber 2010-11-26
  5. ^ "みやび[[Kategori:Artikel ngandhut tulisan abasa Jepang ]] (Miyabi profile)" (ing Japanese). shirouto-teien.com. Diarsip saka sing asli ing 2006-11-23. Dijupuk 2008-03-30.  Pranala njaba ing |publisher= (pitulung); Cengkah URL–pranalawiki (pitulung)
  6. ^ "2005". AV 研究所 (AV Research Laboratory). Dijupuk 2007-07-21.  Pranala njaba ing |publisher= (pitulung)
  7. ^ "2005". AV 研究所 (AV Research Laboratory). Dijupuk 2007-07-21.  Pranala njaba ing |publisher= (pitulung)
  8. ^ "Japan’s AV Open contest 2008". JapanSugoi. June 2008. Dijupuk 2008-09-30.  Pranala njaba ing |publisher= (pitulung)
  9. ^ "2006 1st AV Open" (ing Japanese). www.av-open.com. Diarsip saka sing asli ing 2007-01-29. Dijupuk 2010-11-26.  Pranala njaba ing |publisher= (pitulung)

External links[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maria_Ozawa&oldid=1106923"