Maria Ozawa

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Maria Ozawa
Dasdas Special AV Event by LonelyBob (Maria Ozawa crop).jpg
Tanggal lair: 8 Januari 1986 (umur 30)[1]
Papan lair: Hokkaidō, Jepang
Ukuran vital: 88(E)-58-86(cm)
35-23-34(inch)
Dhuwur: 1.62 m (5 ft 4 in)
Bobot: 48 kg
Werna mata: Soklat
Warna rambut: Ireng
Payudara asli: Ya
Golongan getih: A
Etnis: Jepang lan Kanada Prancis
Alias: Miyabi
Situs Resmi

Maria Ozawa (小澤マリア, Maria Ozawa), uga dikenal kanthi sesebutan Miyabi (みやび) (lair ing Hokkaidō, Jepang, 8 Januari 1986), iku bintang porno saka Jepang.

Urip lan Karir[besut | besut sumber]

Ozawa lair ing Hokkaidō, Jepang.[2] Ibune saka Jepang lan bapake saka Kanada, Prancis. Wiwit dheweke sekolah ing sekolah internasional, dheweke carita yen dheweke luwih bisa basa Inggris tinimbang celathu nganggo basa Jepang.[3][4] Nalika isih sekolah, saben dinane Ozawa dolanan hockey, dheweke uga kerep dolan ing panggonan karaoke sawise bali sekolah. Dheweke carita yen dheweke aktif sacara seksual nalika umure 13 taun, lan dheweke sinau "48 posisi seksual" saka buku kang tau dheweke tuku.

Nalika isih dadi mahasiswa, Ozawa katon ing TV Komersial Jepang (30 detik) kanggo DARS Chocolate karo rong anggota sakagrup pop Jepang KinKi Kids. Ing kana, dheweke mbagi coklat karo salah siji penyanyi nanging salah siji tangane gandhengan karo sing liyane. Ora kaya kanca-kancane kang dadi aktris porno, Ozawa ora dibina. Dheweke kenal donyane industri porno saka kancane kang tau main video porno. Dheweke mulai ing pemodhelan minangka Miyabi ing situs porno Shirouto-Teien.com nalika sasi Juni 2005, kang ngasilake pirang-pirang set foto lan video hardcore Gonzo cekak kang dibabarake ing CD-R lan format DVD-R.[5]

Ozawa banjur napakasmani S1 No 1 Style, studio video porno kang ngasilake pornografi hardcore entheng, Maria Ozawa tampil pisananane ing tanggal 7 Oktober 2005 kanthi videone New Face – Number One Style (新人xギリモザ ナンバーワンスタイル) kang diarahake déning Hideto Aki.[6] (新人xギリモザ ナンバーワンスタイル) directed by Hideto Aki.[7] Ozawa isih eling dheweke kamisosolen nalika gawé video porno pisanane, dheweke ora bisa ndeleng raine aktor lanange. Ing S1, dheweke katon ing siji video asli saben sasi nganti sasi Februari 2007. Dheweke melu ing pirang-pirang video kompilasi S1 kalebu entri parusahaan ing taun 2006 Pambuka video porno, kompetisi antarane studio video porno Jepang kanggo video paling laris. Video S1 Hyper – Barely There Mosaic (ハイパーギリギリモザイク), barengan Ozawa lan artis-artis video porno liyane Sora Aoi, Yua Aida, Yuma Asami, lan Honoka (katambah panampilan pendheke Rin Aoki), menangake nomer siji.[8][9]

Buku Foto[besut | besut sumber]

  • (ja) 小澤マリア1st.写真集 X・Star (Maria Ozawa's 1st Photobook – X・Star) – May 23, 2006, 彩文館出版 (ISBN 4-7756-0129-6)

Cathetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ Info box data from: "小澤マリア – Ozawa Maria (Profile)". 'Web I-dic'. Retrieved 2007-08-30.  External link in |publisher= (help)
  2. ^ (en)i-dic.dorachan.com 小澤マリア – Profil Maria Ozawa (kaundhuh tanggal 20 Agustus 2007)
  3. ^ (en)Welcome to Maria Ozawa's Room Video Idol Interview|accessdate=2008-01-23|publisher=[http://www.sweatpig.com/ Sweat Pig: Japanese Adult Video News
  4. ^ (ja)www.b-v.co.jp 小澤マリアの部屋へようこそ (kaundhuh tanggal 26 Novermber 2010-11-26
  5. ^ "みやび[[Kategori:Artikel ngandhut tulisan abasa Jepang ]] (Miyabi profile)" (in Japanese). shirouto-teien.com. Archived from the original on 2006-11-23. Retrieved 2008-03-30.  External link in |publisher= (help); URL–wikilink conflict (help)
  6. ^ "2005". AV 研究所 (AV Research Laboratory). Retrieved 2007-07-21.  External link in |publisher= (help)
  7. ^ "2005". AV 研究所 (AV Research Laboratory). Retrieved 2007-07-21.  External link in |publisher= (help)
  8. ^ "Japan’s AV Open contest 2008". JapanSugoi. June 2008. Retrieved 2008-09-30.  External link in |publisher= (help)
  9. ^ "2006 1st AV Open" (in Japanese). www.av-open.com. Archived from the original on 2007-01-29. Retrieved 2010-11-26.  External link in |publisher= (help)

External links[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maria_Ozawa&oldid=997763"