Menyang kontèn

Mantrijeron, Kutha Ngayogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mantrijeron
Kacamatan
Trankripsi basa Jawa
 • Carakanꦩꦤ꧀ꦠꦿꦶꦗꦼꦫꦺꦴꦤ꧀
 • LatinMantrijeron
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMoyudan
Mantrijeron kapernah ing Ngayogyakarta
Mantrijeron
Mantrijeron
Mantrijeron kapernah ing Indonesia
Mantrijeron
Mantrijeron
Koordhinat: 7°49′08″S 110°21′33″E / 7.81883°S 110.35906°E / -7.81883; 110.35906Koordhinat: 7°49′08″S 110°21′33″E / 7.81883°S 110.35906°E / -7.81883; 110.35906
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
Kalurahan
Kodhe laladan
administrasi
34.71.08

Mantrijeron iku kacamatan ing Kutha Ngayogyakarta.[1]

Kalurahan[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.